Yahoo Inloggen

Hoe Inloggen bij Yahoo mail? Als je wilt gaan werken met een Yahoo mailaccount zal je eerst in moeten loggen. Als je gebruik wil maken van je Yahoo account zal je moeten inloggen. Inloggen bij Yahoo is erg gemakkelijk en gebruikersvriendelijk. Toch kan het zijn dat je tegen problemen aanloopt en daar zullen we zo iets verder op in gaan.

Inloggen bij Yahoo

Je kunt inloggen bij Yahoo door naar https://login.yahoo.com te navigeren. Hier kunt u uw Yahoo email adres invoeren en klik op volgende. Ook kunt u hier aanvinken om ingelogd te blijven op deze computer, dit is niet aan te raden als er meerdere personen gebruik maken van dezelfde computer. Op het volgende scherm kunt u uw wachtwoord invoeren en klik weer op volgende, als alles correct is ingevoerd bent u nu in uw Yahoo inbox en kunt u aan de slag gaan met het gebruiken van uw email account. het is belangrijk dat alle gegevens goed ingevuld worden en dat u let op hoofdletter gevoeligheid.

Moeite met inloggen

Soms komt het voor dat u probeert in te loggen maar dat het gewoon niet lukt, dit kan met verschillende dingen te maken hebben. Controleer eerst of uw caps-lock aan staat. Het invoeren van inloggegevens is hoofdletter gevoelig dus let daar goed op. Ook kan het zijn dat er iets met uw internetverbinding aan de hand is. Controleer goed of deze werkt naar behoren. Als het nog steeds niet lukt kan het zijn dat dit de eerste keer is dat u inlogt sinds 4 maanden. Yahoo deactiveert helaas uw account als u niet minimaal een keer in de 4 maanden er gebruik van maakt. Is ook dit niet van toepassing dan kunt u klikken tijdens het inlog proces op de link: heb je geen toegang tot je account? Daar kunt u aangeven wat er misschien het probleem is en zal Yahoo u verder instrueren wat te doen in deze situatie.

Wachtwoord vergeten?

Het kan zijn dat u om wat voor reden dan ook uw wachtwoord vergeten bent. Het is gelukkig eenvoudig weer toegang te krijgen tot uw account. Ook voor dit probleem kunt u klikken tijdens het inlog proces op: heb je geen toegang tot je account? Vanuit daar kunt u aangeven dat u uw wachtwoord vergeten bent en word je doorgestuurd naar een pagina waar u uw Yahoo ID (mail adres gegevens) kunt invoeren. U kunt weer toegang krijgen op 2 manieren, 1 manier is door middel van een persoonlijke vraag die u misschien hebt ingevoerd tijdens het aanmaken van de mail account of dat Yahoo een nieuw wachtwoord emailt naar een ander email adres die u misschien hebt opgegeven bij het aanmaken van de Yahoo account.

Inkomende mail server

Server: pop.mail.yahoo.com
Port: 995

Uitgaande mail server

Server: smtp.mail.yahoo.com
Port: 465 or 587

Met deze inkomende en uitgaande mail instellingen kunt u ook gebruik maken van een extern apparaat of een programma dat email beheert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *