Yahoo Aanmelden

Hoe een Yahoo account aanmaken? Yahoo is een geweldig gratis e-mailprogramma met een goed georganiseerde inbox die u kunt beheren vanaf de vaste computer of elk mobiel apparaat. Dit e-mailprogramma verleent je toegang tot een enorme online community en je email adres is gratis. Yahoo maakt gebruik van een Open Directory Project om zoekresultaten in zoekmachines te verbeteren. Om goede bezoekers naar jouw website te trekken en dan betreft het merendeels zakelijke websites, zullen klanten je in de zoekmachine eerder vinden. Yahoo’s zoektechnologie is een grote concurrent van DMOZ, die ontwikkelaars allerlei hulpmiddelen aanbiedt, diensten en documentatie.

Beginnen

Ga naar de site van Yahoo.com en rechts bovenaan zie je de optie aanmelden nieuw account. Dan kom je in een veld waar je jouw persoonlijke gegevens in moet vullen, begin met je voornaam in het eerste veld en je achternaam in het tweede veld. Dan kies je een gebruikersnaam en als deze al bestaat zal Yahoo je waarschuwen. Dan zal er een wachtwoord aangemaakt moeten worden tussen de acht en dertig tekens lang, maak het niet te moeilijk zodat je jouw wachtwoord ook onthoudt.

Op een nieuwe pagina voer je de landcode in van Nederland, 031 en je mobiele nummer. Dat nummer heb jij nodig om een wachtwoordherstel te kunnen doen mocht dit nodig zijn. Daarna vul je jouw geboortedatum in en je geslacht en klikt op doorgaan. Door deze klik met de muis accepteer je tevens de voorwaarden van Yahoo, lees deze goed door. Dan komt de sms controle of bel-controle van Yahoo en je krijgt dan een verificatiecode toegestuurd.

Deze code moet je invullen in het veld, drukt op controleren en als de code geaccepteerd wordt , gefeliciteerd je hebt je succesvol aangemeld bij Yahoo email en je wordt doorverwezen naar je inbox.

Yahoo biedt je de optie aan om continue ingelogd te blijven, dat hokje staat onderaan het invulformulier. Nu is jouw Yahoo email account aangemaakt en kan je een profielfoto uploaden, je naam bewerken en tevens Yahoo Messenger downloaden. De klantenservice van Yahoo staat altijd paraat om je te ondersteunen zou je problemen ondervinden met mail of ander zaken.

Klik hier om naar yahoo instellingen te gaan

Overige diensten

Yahoo heeft een bundel van extra diensten en tools die je kan gebruiken en als je het mailprogramma van Yahoo hebt dan kan je gratis gebruik gaan maken van diensten zoals Yahoo Messenger en Flickr. Ook kan je gebruik maken van de kalender waar je afspraken en herinneringen kan noteren. De ingebouwde Messenger verbindt je met andere Yahoo gebruikers maar waarschuwt ook bij inkomende email.

Je kan meerdere berichten lezen in het gespreksvenster, je kan grote content versturen zoals documenten , bijlagen en elk lettertype uitkiezen wat je maar wilt. Elk woord of afbeelding gevonden in een zoekmachine kan je als link in jouw mail plakken en doorsturen die dan op zijn beurt weer het bestand kan downloaden. Je kan interne en externe linken versturen van websites of download links en tekst linken versturen.

Yahoo Mail App

De Yahoo app is te downloaden in de Apple App Store, op Google Play en in de Windows Store. Ook op je mobiele Android telefoon, tablet iPhone of iPad kan je het gratis e-mailprogramma van Yahoo downloaden. Zo mis je nooit meer een bericht, ziet snel de status van jouw inbox en je kan meteen contacten importeren van Facebook, Gmail en Outlook. Yahoo mail heeft prachtig briefpapier, je kan zo hoge resolutie foto’s delen met anderen en op Yahoo Messenger met je vrienden chatten.

Wachtwoord vergeten?

Het zou kunnen dat als je aangevinkt hebt ingelogd blijven, dat je ineens je wachtwoord niet meer weet. Daarom is er bij Yahoo wachtwoordherstel mogelijk via het alternatieve mailadres wat je hebt opgegeven bij de aanmelding. Of je kan je wachtwoord herstellen via de persoonlijke geheime vraag die beantwoord is bij aangaan van het account. Ga het melden bij Yahoo als je account gehackt is of je bent je wachtwoord vergeten, dan zullen ze jouw helpen jouw email account te herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *