Telfort Webmail

Alle informatie over telfort webmail! Telfort webmail is handig om overal direct en snel je email te lezen. Met telfort webmail kun je vanaf elke plek je email bekijken, op je smartphone, tablet of computer, zolang u maar internet heeft.

Bent u klant van Telfort en heeft u daarom ook de beschikking over een webmail van deze provider? Dan is het wellicht verstandig om hier ook gebruik van te maken. Op deze manier hoeft u namelijk geen apart mailaccount aan te maken heeft u direct alles van dezelfde provider. Wilt u weten hoe de online webmail van Telfort precies werkt? Bent u benieuwd naar de wijze waarop u in kunt loggen of bent u uw wachtwoord vergeten? Dan bent u hier aan het juiste adres. We vertellen u er op deze pagina namelijk alles over de webmail van Telfort via internet en geven u antwoord op deze en andere vragen.

Wist u dat :

 • Telfort voorheen Tiscali was?
 • 12move ook van telfort is?
 • xmsnet ook overgenomen is door telfort
 • Dat u voor telfort webmail glasvezel via de gewone telfort site kunt inloggen?

Webmail inloggen

Alle antwoorden op vragen zoals problemen met inloggen, wachtwoord vergeten, instellingen, pop en veel gestelde vragen. Het eerste en meest belangrijke van een mailaccount is uiteraard dat je kunt inloggen bij telfort om je mail te lezen. Daarvoor dien je als eerste te beschikken over een gebruikersnaam en een wachtwoord. Deze heeft u zelf aangemaakt wanneer u uzelf heeft aangemeld bij Telfort. De gebruikersnaam eindigt op @telfort.nl. U moet natuurlijk ook weten waar u precies moet inloggen. Daarvoor kunt u op Google simpelweg ‘Telfort webmail’ invoeren. Of klik hier om direct naar de pagina te gaan. Het is aan te raden om deze link direct op te slaan in uw favorieten, zodat u voortaan met één druk op de knop naar uw mail kunt gaan. Vervolgens voert u uw inloggegevens in en klinkt op inloggen. U kom daarna direct in uw eigen mailbox terecht. Hier ziet u ontvangen emails en kunt u zelf emails versturen.

Wachtwoord vergeten?

Ben u uw wachtwoord vergeten van uw telfort webmail? Het komt helaas regelmatig voor dat mensen hun wachtwoord vergeten. Gelukkig betekent dat niet dat u al uw emails kwijt bent. Er is namelijk een hele eenvoudige oplossing door Telfort bedacht om weer toegang tot uw mailbox te krijgen. Hiervoor kunt u direct naar de website van Telfort. U voert uw gebruikersnaam is en de laatste drie cijfers van uw rekeningnummer. Dat laatste betekent niet dat u geld hoeft te betalen. het is enkel bedoeld om te controleren of u het daadwerkelijk bent. Als uw gegevens kloppen, kunt u vervolgens eenvoudig een nieuw wachtwoord instellen.

Telfort Webmail op Smartphone of Tablet

Wilt u uw telfort webmail email ontvangen op een smartsphone (zoals Iphone of Samsung) of op uw tablet? Uw email werkt dan gewoon via de email app. Ga naar uw instellingen van uw email app op uw mobiel of tablet. U kunt onderstaande smtp, imap en pop instellingen opgeven in uw email app. Let op, dat u ook moet inloggen met uw telfort gebruikersnaam en wachtwoord in de instellingen van de app. Als uw alle instellingen heeft doorgevoerd, kunt u emails ontvangen en verzenden van uw telefoon, ipad of android tablet.

Telfort mail instellingen Android

Android word standaard geleverd met de Gmail App. Als u in deze app naar de instellingen gaat, kunt u onderstaande imap, pop3 en smtp instellingen invoeren in de app om zo u telfort mail binnen te halen. U kunt ook externe apps voor android zoals Maildroid gebruiken.

Telfort webmail werkt niet? Of Storing?

Kunt u niet inloggen op uw telfort webmail via computer, tablet of smartphone? Mail versturen doet het niet? Ontvangen lukt niet? Het kan zijn dat de servers van telfort zelf plat liggen. Als dit niet het geval is kijk dan met je computer of je via je webbrowser wel kunt inloggen. Het kan zijn dat je wachtwoord of gebruikersnaam niet klopt. Dan kunt u hierboven lezen hoe u uw wahtwoord kunt aanpassen. Kloppen deze wel? Controleer dan of de instellingen van telfort zelf kloppen. Onderaan dit artikel staan alle instellingen zoals imap, smtp en pop.

Telfort Instellingen (ook voor glasvezel):

SMTP & Imap Gegevens

Als u uw webmail direct op het bureaublad of op uw smartphone wilt zetten, zijn er soms SMTP gegevens nodig. Deze gegevens moet u soms bij uw instellingen invoeren. Hieronder staan ze op een rijtje:

 • Inkomende server: impap.telfort.nl
 • Poort: 993
 • Gebruikesnaam: Uw Telfort emailadres
 • Wachtwoord: Uw wachtwoord
 • Uitgaande server: smtp.telfort.nl
 • Poort: 587

POP3 Gegevens

In sommige gevallen zijn er geen SMTP gegevens nodig maar POP3 gegevens. Uiteraard hebben wij ook deze voor u op een rijtje gezet:

 • Inkomende server: pop.telfort.nl
 • Poort: 995
 • Gebruikersnaam: Uw Telfort emailadres
 • Wachtwoord: Uw wachtwoord
 • Uitgaande server: smtp.telfort.nl
 • Poort: 587

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *