Tele2 Webmail

Heeft een email account of kan het zijn dat u problemen heeft bij het inloggen bij Tele2 webmail of dat u misschien niet goed weet waar u moet inloggen. Op deze pagina proberen we ondersteuning te bieden bij het inloggen van uw Tele2 webmail account. U moet klant zijn bij Tele2 als u gebruik wilt maken van de webmail.

Tele2 webmail

Als u al klant bent bij Tele2 dan kunt u naast de diensten die u al afneemt van Tele2 zoals internet en televisie ook gebruik gaan maken van de Tele2 webmail. Dit betekent dat u mail kan gaan ontvangen en versturen. Dit kan erg handig zijn en zeker als dit uw eerste email account is of bijvoorbeeld een email account nodig heeft voor uw gezin. U kunt inloggen op https://www.tele2.nl/klantenservice/webmail/. Hier kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord intypen en dan kunt u aan de slag met uw nieuwe email account. Bij Tele2 webmail kunt u ook nog gewoon inloggen met uw oude en vertrouwde zonnet en versatel email adressen.

Tele2 webmail adres vergeten?

Het kan de beste overkomen. Misschien bent u lang op vakantie geweest of kunt u het simpelweg gewoon niet meer herinneren. Op de plek waar u normaal inlogt (https://www.tele2.nl/klantenservice/webmail/) staan er 2 linkjes onder het wachtwoord venster. Er is 1 link voor als u uw gebruikersnaam bent vergeten en er is een link voor als u uw wachtwoord bent vergeten. Als u uw gebruikersnaam bent vergeten word u doorgestuurd naar een pagina waar u uw adres in kunt typen, hierna kunt u naar stap 3 en wordt het opgestuurd via briefpost. Hetzelfde geldt als u uw wachtwoord bent vergeten. Klik op de link en volg het stappenplan. Nadat u uw nieuwe wachtwoord hebt ontvangen word zeer sterk aangeraden naar het instellingen menu te gaan in uw webmail en uw wachtwoord te veranderen.

Tele2 webmail gebruiken op een ander apparaat

Het kan zijn dat u uw Tele2 webmail wilt gebruiken in een extern emailprogramma of dat u het misschien wilt instellen op een mobiel apparaat. Hiervoor heeft u de server gegevens nodig. Email gebruikt een inkomende en uitgaande email server. Op deze servers staat u geregistreerd als gebruiker en kunt u door middel van uw inloggegevens gebruik maken van de emaildienst.

Tele2 webmail SMTP gegevens

Inkomende server: imap.tele2.nl
Poort: 993
Gebruikersnaam: Uw Tele2 emailadres
Wachtwoord: Uw Tele2 wachtwoord

Uitgaande server: smtp.tele2.nl
Poort: 587
Gebruikersnaam: Uw Tele2 emailadres
Wachtwoord: Uw Tele2 wachtwoord

Tele2 webmail POP3 gegevens

Inkomende server: pop.tele2.nl
Poort: 995
Gebruikersnaam: Uw Tele2 emailadres
Wachtwoord: Uw Tele2 wachtwoord invullen

Uitgaande server: smtp.tele2.nl
Poort: 587
Gebruikersnaam: Uw Tele2-emailadres
Wachtwoord: Uw Tele2-wachtwoord invullen

Nog steeds problemen

Als u nog steeds problemen ondervindt met het inloggen instellen van uw Tele2 webmail kijk dan op de klantenservice pagina van Tele2. U kunt ook op het inlogscherm van Tele2 webmail klikken op de paarse knop onderaan uw scherm. Met deze knop kunt u contact krijgen met de online virtuele assistent van Tele2. Tele2 is een van de grootste webmail aanbieders van Nederland en biedt uitstekende service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *