KPN Webmail

Met Kpn webmail kun je mail lezen via de Kpn website met een internetverbinding. Je kunt inloggen op je account voor webmail Kpn. Je hebt eigenlijk overal en altijd toegang tot je email van Kpn. Kpn webmail is zeer gemakkelijk in gebruik.

Eindigend uw emailadres op @kpnmail.nl, @kpnplanet.nl, @planet.nl, @wxs.nl, @hetnet.nl of @freeler.nl? Dan kunt u ook gewoon via de webmail van kpn inloggen. Want kpn heeft deze providers (ook dus uw emailaccount) allemaal overgenomen.

Kpn webmail Inloggen

Inloggen op Kpn webmail (of de sites welke ook van Kpn zijn van HetNet, Kpnmail of Planet) is niet moeilijk. Je kunt gebruik maken van het internet, maar ook van de webmail. Een wachtwoord en gebruikersnaam is voldoende om de persoonlijke mail te openen. Het gebeurt allemaal in de omgeving van Kpn.

Hoe bij Kpnmail inloggen?

 1. Open uw browser op uw desktop pc, smartphone of tablet. (Voor IOS is dit safari en voor Android is dit Chrome of Firefox.)
 2. Ga dan naar de url is https://webmail.kpnmail.nl/ om in te loggen.
 3. Vul hier uw gebruikersnaam of emailadres en wachtwoord in, in de velden waar dit in staat.
 4. U kunt eventueel aanvinken : “Onthoud mijn gebruikersnaam”, als u later terug komt u automatisch ingelogd staat.
 5. U bent ingelogd en kunt uw mail gebruiken.

Wachtwoord Vergeten/Wijzigen

Bent u uw kpn webmail gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Het kan natuurlijk voorkomen, dat je het wachtwoord vergeten bent van uw kpn mail welke in uw abonnementsgegevens stonden. Het kan soms een Kpn webmail storing zijn, waardoor u niet kunt inloggen. Uiterste redmiddel is de Kpn klantenservice/ klachten afdeling.

Vraag uw wachtwoord opnieuw op!

 1. Ga naar de url is https://webmail.kpnmail.nl/
 2. Klik op wachtwoord vergeten
 3. Kies Thuis, via Mijn Kpn of via de klantenservice
 4. Bij kies thuis opent er een nieuw scherm. Doorloop de stappen en vul als eerste de laatste drie cijfers van uw bankrekening in. Doorloop daarna de volgende stappen.
 5. U kunt ook inloggen op Mijn Kpn en dan via instellingen (in de menubalk) en de knop wachtwoord het nieuwe wachtwoord aanmaken.
 6. Je kunt ook gebruik maken van de kpn klantenservice. Je krijgt dan per post een nieuw wachtwoord toegezonden.

Gebruikersnaam Vergeten/Wijzigen

Het Kpn e-mailadres is toegankelijk via de Kpnmail.  Ben je het wachtwoord of de gebruikersnaam vergeten dan is het goed, dat u het weer achterhaalt.  De Kpn webmail gebruikersnaam geeft u toegang tot de Kpn webmail.

 1. Log in op mijnKpn met je Kpn-ID
 2. Klik in MijnKpn op de groene knop thuis
 3. Klik op instellingen in de menubalk
 4. Bij de email accounts staan de gebruikersnamen.
 5. U heeft uw gebruikersnaam achterhaald!
 6. Nu kunt u weer inloggen op uw e-mail.

KPNmail instellen Pop/Imap voor Windows 10 en 8

Zoekt u de KPN mail instellingen voor het webmail en outlook mailprogramma? Met de juiste mail gegevens is het instellen van je KPN e-mail een koud kunstje. Lees op onze KPN Webmail Instellingen Pop/Imap, Windows 10 en Windows 8 pagina hoe u dit stap voor stap kunt instellen.

KPN Webmail op Smartphone, Ipad of Tablet voor IOS & Android

De KPN mail kun je ook lezen op je tablet of smartphone. Met een imap mailprogramma kun je KPN webmail lezen op iedere pc, maar ook op ieder mobiele toestel. Natuurlijk heb je wel internet nodig. Het is goed om te weten, dat er een instructie is voor ieder toestel om kpn mail in te stellen voor andriod en iphone. Op de pagina KPN Webmail op Smartphone, Ipad of Tablet voor IOS & Android vind u een uitgebreide instructie voor de kpn mailserver zoals ingaande & uitgaande mail van kpn voor een ios of android smartphone en/of tablet.

Kpn Webmail Aanmaken

Het Kpn e-mailadres kunt u controleren of wijzigen. Uw Kpn email adres is aan te passen. Je kunt een gebruikersnaam of wachtwoord aanmaken. Ook wanneer u uw huidige gebruikersnaam of wachtwoord vergeten bent is het belangrijk om dit te doen.

Hoe maakt u een Kpn webmail account aan?

 1. Log in op mijnKpn
 2. Kies uw netwerk
 3. Klik op het menu instellingen
 4. Maak uw mailadres aan.

Wilt u uw kpn e-mailadres wijzigen? Of uw kpn e-mailadres verwijderen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Webmail KPN Exchange Instellingen

De exchange online is een programma om uw mails via webmail te lezen. U kunt zonder mailprogramma op iedere tablet of computer uw mails lezen via webmail. De Kpn heeft hier een speciale exchange online opgezet. Je hebt niet specifiek outlook nodig of een ander programma.

KPN Webmail Koppelen aan Outlook

De KPN webmail online kun je koppelen aan Microsoft Outlook. Het is een mailprogramma waar je eenvoudig een mailaccount kunt aanmaken met een klik op de knop. KPN e-mail kun je dan instellen op Outlook.

In een paar stappen een mailaccount instellen en gebruiken? We leggen het je graag uit op KPN Webmail Koppelen aan Outlook 2016, Android, 2007, 2003.

Veelgestelde Vragen!

Hieronder vind u de veelgestelde vragen over e-mail. Kpn webmail is handig om emails te ontvangen en versturen voor op je pc maar ook voor mobiel. Maar soms heeft u specifieke vragen. Het antwoord op jouw vraag staat er hieronder vast wel bij!

Contacten Importeren, Exporten en Blokkeren

Met KPN webmail kun je jouw contacten importeren in het webmailprogramma en ook exporteren. Je kunt contactpersonen en mailadressen importeren vanuit live mail en ook vanuit outlook bijvoorbeeld. Om contacten te importeren kunt u een KPNmail aanmaken. We leggen op “KPN Webmail Contacten Importeren, Exporteren en Blokkeren” uit hoe u dit allemaal kunt doen.

Prullenbak Leegmaken & Verwijderde Mail Terughalen

De KPN mails in webmail kun je in de prullenbak verwijderen. Via onze webmail kun je de berichten verwijderen en komen ze in de prullenbak map (of verwijderde berichten map). Het is goed om deze map van tijd tot tijd ook te legen. Lees verder op prullenbak leegmaken & Verwijderde Emails Terughalen.

Webmail Downloaden

Wanneer je een mailprogramma gebruikt dan kun je met de handleiding mails downloaden om ze later te lezen. Het is dan mogelijk om overal de mails te lezen. Download de instellingen via mijnKpn en gebruik de instellingen van de Pop3 server.

Vul in het mailprogramma de volgende instellingen in:

pop.kpnmail.nl
SSL niet aanvinken
Poort 110
Gebruikersnaam: KPN e-mailadres invullen
Wachtwoord: KPN wachtwoord invullen

Hoe kunt u uw Kpn mail toevoegen in een mailprogramma?

 1. Open het mailprogramma
 2. Kies om een nieuwe account aan te maken
 3. Vul de gegevens in en doorloop de stappen.
 4. Bij pop3 gegevens kunt u de bovenstaande gegevens gebruiken.
 5. Nu kunt u uw mail downloaden op uw computer of laptop.

Kpn webmail E-mails Automatisch doorsturen

Het is mogelijk om via Kpnmail instellingen jouw mails van jouw mailaccount op automatisch doorsturen te zetten. Uw kpn mail doorsturen naar gmail? Het is mogelijk om de Kpn webmail naar Gmail te worden doorgestuurd. Berichten laten doorsturen is heel gemakkelijk.

Jouw emails doorsturen?

 1. Log in op de Kpnwebmail (https://webmail.kpnmail.nl/)
 2. Kies voor instellingen in de menubalk
 3. Klik vervolgens op profiel
 4. Kies automatisch doorsturen of automatisch beantwoorden
 5. Selecteer de juiste optie

U bent klaar!

In Kpn Webmail een Nieuwe Map Aanmaken

Om bij de Kpn webmail mappen aan te maken hoef je niet veel te doen. Selecteer het aanmaken van mappen in het postvak. Je kunt het bij het postvak map in doen en ook map uit. Een nieuwe map aanmaken kun jij ook.

De stappen om een map aan te maken:

 1. Login op uw Kpn webmail
 2. Kies voor instellingen
 3. Selecteer de optie om een nieuwe map aan te maken.
 4. Geef het een naam en kies voor ok.

Bijlage Toevoegen of Bijlage Openen in KPN Webmail

Bijlagen of een bijlage openen met bijvoorbeeld foto’s in een Kpn mail is niet moeilijk. Het is mogelijk om in de webmail bestanden toe te voegen tot 10 mb.  Een bericht in een bijlage verzenden van Kpn webmail is zeer eenvoudig.

In een paar stappen een bijlage toevoegen.

 1. Open webmail van Kpn
 2. Maak een nieuw email bericht aan
 3. Kies voor de knop bijlage (de paperclip)
 4. Selecteer het juiste bestand en klik op ok.
 5. Wacht tot de bijlage is ingeladen
 6. Kies nu voor verzenden wanneer het bericht gereed is.

Hoe Mail printen van KPN Webmail

Wanneer je van outlook gebruikt maakt dan kun je een email downloaden en afdrukken.  Printen kan natuurlijk ook nadat je de mails gelezen hebt. Een ander mailprogramma of in webmail gebruik maken van een printfunctie is ook mogelijk.

Hoe kunt u een email printen in Kpn webmail?

 1. Login op Kpn webmail
 2. Open de betreffende mail, die u wilt printen.

Kies voor de printknop in het overzicht of klik op de control toets in combinatie met de p toets.

Kpn Webmail Opslag

Bij iedere Kpn webmail account krijg je een opslagruimte voor backup van jouw mails. Wat is de kpn mailbox grootte? Uw mailbox heeft tot 500 megabyte gratis opslagruimte. Het is  fijn om hier gebruik van te maken. Is uw kpn mailbox vol? Het is natuurlijk ook uit te breiden naar een gb of meer. De opslagcapaciteit is vaak voldoende wanneer er niet teveel bijlagen zijn.

Kpn Storing

Is inloggen een probleem bij het mailprogramma? Een Kpn Storing kan het probleem veroorzaken. Controleer stap voor stap de verbinding en of er een Kpn storting is.  Wanneer er een storting is, is het belangrijk om de stappen op te volgen of te wachten.

 1. Kijk of u een internetverbinding heeft.
 2. Kijk op https://www.kpn.com/service/storingen.htm#/problemen-en-storingen of er een storing is.

Neem contact op met de klantenservice van Kpn als u er niet uitkomt of wanneer er geen storingen zijn en u niet op Kpn webmail kunt komen.

Kpn Webmail Forum

In het forum van Kpn kun je vragen stellen over tal van zaken. Er wordt in het forum gebruik gemaakt van een veiligheid certificaat. De nieuwe berichten kunnen ook in webmail van Kpn gemeld worden. Je kunt hier ook terecht voor interactieve tv kpn forum, kpn forum itv, kpn forum klachten, kpn nieuws vandaag en kpn forum storing.

Kpn Klantenservice & Klachten

Natuurlijk is de Kpn klantenservice gratis te bereiken. Ze kunnen helpen bij bel problemen, kpn mobiel problemen, storingen en wanneer je ergens niet uitkomt. Ook bij storingen kunnen ze je goed helpen. Je kunt ze snel en direct bellen. Ook z ijn ze 7 dagen per week 24 uur per dag via mijnKpn te bereiken via het internet. Ook voor kpn glasvezel, kpnvandaag en kpn compleet!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *