Outlook Aanmaken

Hoe een Microsoft Outlook Aanmaken? Microsoft Outlook is een gratis email en agenda dienst die de kwaliteit van e-mailen verhoogt zodat je productiever kan werken. De gebruikersinterface is heel gemakkelijk en is ook aan uw wensen aan te passen . Alle standaard opties zijn beschikbaar zoals platte tekst, HTML opties, spellingcontrole en alle ander fundamentele eisen. Outlook is van vitaal belang voor bedrijven en organisaties om agenda’s, taken en contacten bij te houden of dat nu op de computer thuis is, op de zaak of als je onderweg bent op je mobiele apparaat.

Outlook heette voorheen Hotmail en zelfs met Gmail als je e-maildienst kan je een outlook account openen. Deze e-maildienst draait op Windows 7,8 en 10 op 32 en 34 bit systemen. Deze Outlook versie staat garant voor veiligheid in je account, de spam wordt beter beheerd, betere map structuur en aanpasbaarheid op smartphone’s en tablet’s.
Er zit een directe link in het hoofdmenu naar skype zodat je door middel van een klik, meteen sociaal kan netwerken. De opslagcapaciteit is groter en er staan meer instrumenten tot je beschikking om e-mails te bewerken. Grotere bestanden kunnen toegevoegd worden, You Tube filmpjes kunnen rechtstreeks via de mail verzonden worden en er zijn meer beveiligingsopties.

Outlook aanmaken

Om je te registreren voor een Outlook account ga je naar de website van Outlook. Indien je het wenst om een e-mailadres te registreren met de extensie @ hotmail.com kan dit maar je kan ook kiezen voor de optie Outlook.com. Die opties vind je achter het @, daar zit een pijl en kan je jouw e-mailadres aanpassen. naast de persoonlijke gegevens die je in moet invullen zoals naam, geboortedatum en geslacht zal je een veilig wachtwoord ook moeten samenstellen en een gebruikersnaam moeten verzinnen.

Gebruikersnaam en wachtwoord

De gebruikersnaam en het wachtwoord moeten minimaal acht tekens bevatten en het veilige wachtwoord moet een combinatie zijn van letters en cijfers. Verwerk nooit je naam in het wachtwoord dit is door hackers zo achterhaald.Het wachtwoord moet je twee keer ingeven, dan het land waarin je woont, de postcode, geboortedatum, geslacht en je telefoonnummer. Het telefoonnummer is van belang als je ooit een wachtwoordherstel moet maken zo ook het alternatieve mailadres wat je moet invullen.

Zodra u alle gegevens heeft ingevuld, de voorwaarden voor akkoord hebt verklaren wordt je meteen naar je inbox van Outlook gestuurd. Je e-mailaccount is nu klaar en je kan hem aanpassen hoe je hem zelf wilt gebruiken. Je kan de taal uitkiezen of andere e-mailaccounts toevoegen, e-mails markeren, lettertype instellen of de To Do Balk verkennen.

Wachtwoord Vergeten

Mocht je ooit je wachtwoord vergeten dan kan je bij Outlook een accountherstel doen door een geheime vraag te beantwoorden die je bij het registreren vermeld hebt. Ook is de optie mogelijk om je account te resetten per telefoon dan krijg je een sms-bericht of er wordt een mailtje gestuurd naar je alternatieve e-mailadres.

Klik hier om op outlook in te loggen

Extra Hulpmiddelen

De meesten van ons hebben een haat liefde verhouding met de email maar we hebben hem nodig om te communiceren met andere of dat nu op zakelijk gebeid is of op privé gebied. Deze e-mailtoepassing is geschikt voor alle Windows gebaseerde systemen en het kan meer dan alleen maar e-mails verzenden.

Microsoft Outlook heeft ene scala aan hulpmiddelen voor het sorteren en blokkeren van e-mails, heeft een ingebouwde bescherming tegen bijlagen die virussen bevatten of grijpt in bij schadelijke verborgen programma’s. Gebeurtenissen en afspraken kunnen vastgelegd worden in een soort agenda en takenlijst die je kan vinden in de To Do Bar.
De zoekfunctie Instant Search is uitermate handig om je email, agenda en ander items te doorzoeken. Voor ondernemers is er de mogelijkheid om de persoonlijke agenda te delen op het computernetwerk van het bedrijf. Ideaal als je met meerdere mensen aan een project werkt en je en vergadering in moet plannen of als je kanttekeningen wilt plaatsen bij het project.

Beveiliging

De beveiligingsopties van Microsoft Outlook zijn er om je e-mailaccount te beschermen tegen roofdieren die zich bevinden op het internet. De ingebouwde e-mailscanner beschermt je tegen junk en pishing berichten. Niet alleen is Outlook een email management programma maar het is ene programma die verbeterde connectiviteit tot stand brengt.

Mobiel Email

Je kan Outlook installeren op je computer maar ook op je mobieltje of tablet. Outlook.com synchroniseert met Linkedln, Facebook en Twitter zodat je meteen informatie kan zien over je contacten. Denk daarbij aan werk, een foto of wat persoonlijke informatie. Direct vanuit de Outlook kan je chatten met vrienden op Facebook zodat je sociaal verbonden blijft met anderen.

Zakelijk

Microsoft Outlook is ideaal voor het verzenden en ontvangen van e-mails, voor persoonlijke informatiebeheer, agenda’s, adresboek voor het opslaan van contacten, taakherinneringen en talloze andere functies. Zo kan je in contact blijven met vrienden, collega’s, zakenpartners, medestudenten en familieleden. Het kan op elke computer geïnstalleerd worden en is compatibel met mobiele apparaten zoals Blackberry telefoons en op Windows en Macintosh computers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *