Iphone aanmelden bij hotmail

Hoe Iphone aanmelden bij hotmail? Hotmail op uw Iphone is erg handig om altijd bereikbaar te zijn via email. Op deze manier kunt u makkelijk onderweg of thuis vanaf de bank uw emails lezen en versturen. Hotmail is helemaal gratis en makkelijk te gebruiken. Apple heeft het ons gemakkelijk gemaakt om de Iphone aan te melden bij Hotmail is een makkelijk proces dat u binnen een paar minuten doorlopen heeft. Hotmail bekijken op uw Iphone is echt iets van deze tijd waar we altijd bereikbaar willen zijn en op deze manier wordt het ons erg gemakkelijk gemaakt. Hotmail is onderdeel van de Microsoft groep. We kunnen gebruik maken in dit stuk van Hotmail, Windows live mail en Outlook adressen.

Stappen plan

De Iphone draait op het besturingssysteem van Apple en heet Ios en is makkelijk te gebruiken. U begint bij het openen van de instellingen van uw Iphone. U kunt nu emails, mail contacten en agenda’s selecteren, vanaf dit nieuwe menu kunt u een nieuwe email account in stellen. Kies in dit nieuwe menu Outlook.com. Voer nu uw gebruikersnaam, wachtwoord en eventueel een naam voor de emailaccount in. Nu kunt u aanvinken van welke diensten u graag gebruik maakt van Hotmail, de opties zijn email, mail contacten en uw agenda. Ga nu naar bewaar en vanaf nu is uw gratis Hotmail account klaar voor gebruik en is het mogelijk mail te gaan verzenden. Dit kan herhaald worden voor meer mail adressen en voeg deze op dezelfde manier een account toe. Het kan in veel gevallen even duren voordat de emails binnenkomen op uw Iphone maar meestal duurt dit niet langer dan een minuut of 5. Als u dit stappenplan doorlopen heeft zou het moeten werken! Ga ook niet te uren wachten hierop. Als het niet binnen een half uur werkt is er misschien iets anders aan de hand met uw Iphone Hotmail of Live mail. Lukt dit allemaal niet raadt ik u aan in de apple appstore te zoeken naar de Outlook app. Deze app kunt u ook gebruiken en is wat makkelijker in te stellen. Ook heeft u hier goed overzicht over uw post. Voor de nieuwe Iphone 6 werkt dit exact hetzelfde.

Klaar voor gebruik

Nu is uw Iphone hotmail klaar om emails te ontvangen en te versturen. Het ontvangen van emails gaat vanaf hier vanzelf. Uw Iphone aanmelden bij Hotmail gaat nu automatisch zodra uw telefoon contact heeft met uw mobiele netwerk provider of met een draadloze internetverbinding. U kunt met het stappenplan nog meer mailadressen toevoegen als u wilt en daar op dezelfde manier gebruik van maken. Wel moet u aangeven welk emailadres uw primaire adres is. De volgende keer zal altijd uw primaire mail adres gebruikt worden voor het versturen van emails.

Problemen met Hotmail op uw Iphone

Uw aanmeld procedure is goed gegaan maar nog steeds kunt u geen email lezen of schrijven. Dit kan met een aantal verschillende dingen te maken hebben, Apple heeft het ons makkelijk gemaakt maar er kan nog steeds iets niet goed zitten. Het kan zijn dat u een fout hebt gemaakt bij het volgen van de stappen in uw iOS maar het kan ook zijn dat er instellingen zijn in uw Iphone die niet goed staan ingesteld. Email kunt u ontvangen door middel van een inkomende en een uitgaande email server. Of deze instellingen correct zijn kunt u controleren door weer terug te gaan naar de instellingen van uw Iphone, tik vervolgens weer email, contacten en agenda’s en selecteer uw Hotmail account. Controleer daar uw POP accountgegevens (inkomende mail). Wat daar erg belangrijk is is dat er de juiste server gegevens staan, de juiste hostnaam is pop3.live.com. Ditzelfde geldt voor de SMTP server, de juiste server voor SMTP (uitgaande mail)is smtp.live.com. Als deze server adressen correct zijn ingevoerd en uw account gegevens zijn correct kan het eigenlijk niet fout gaan. Als u nog steeds problemen ondervindt of een vraag heeft kunt contact op nemen met Microsoft. Kijk onderaan de pagina voor nogmaals de juiste server gegevens.

Hotmail verwijderen van uw Iphone

Het kan zijn dat u uw Hotmail account wilt verwijderen omdat u bijvoorbeeld een nieuwe telefoon heeft aangeschaft. Dit kan door weer naar te navigeren naar instellingen en dan email, contacten en kalender te selecteren. In dit nieuwe scherm kunt u de Hotmail account selecteren, als u deze geselecteerd hebt staat er onderin uw scherm een grote rode knop. Met deze rode knop kunt u uw account verwijderen.

POP3 inkomende post

POP3 serverpoort: pop3.live.com
Beveiligingstype: SSL/TLS
Poort: 995

POP3 uitgaande post

SMTP serverpoort: smtp.live.com
Beveiligingstype: STARTTLS
Poort: 587

IMAP inkomende server

Server: imap-mail.outlook.com
Server poort: 993
Encryption: SSL

IMAP Uitgaande server

Server: smtp-mail.outlook.com
Server poort: 587
Encryption: TLS of STARTTLS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *