Hotmail Inloggen

Wilt het niet lukken met het inloggen bij Hotmail? Moet je steeds opnieuw je wachtwoord invoeren en is het nu het laatste wachtwoord wat je je kunt herinneren? Hoe het iedere keer mis gaat is voor velen een raadsel, maar gelukkig is inloggen bij Hotmail echt niet moeilijk. Op je Hotmail inloggen is alleen mogelijk met een account. Voor Hotmail heb je een Hotmail of Outlook account nodig. In dit artikel leggen we je uit hoe je je wachtwoord kunt achterhalen en meer. Wist je trouwens dat Hotmail ook een nieuws website heeft? Deze website heet MSN. Hier kun je gemakkelijk en snel online nieuws bekijken. MSN is handig als je snel even het nieuws wilt bekijken, maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je moet inloggen op Hotmail. Bij Hotmail inloggen doe je zo:

 1. Open je webbrowser. Dit kan Google Chrome zijn, Internet Explorer, Mozilla Firefox, etc.
 2. Waar je een URL moet invoeren voer je in waar je naar toe wilt. In dit geval is dat hotmail.nl.
 3. Je wordt nu verzonden naar de website van Hotmail. Het kan zijn dat je al ingelogd bent. In dat geval wordt je direct doorgestuurd naar je inbox van Outlook.
 4. Nu je je op de website bevindt van Hotmail, kun je je je gegevens (e-mailadres en wachtwoord) invullen.
 5. Nadat je ingelogd hebt, wordt je doorgestuurd naar je inbox van Outlook. Je bent nu ingelogd op Hotmail! Om uit te loggen druk je op je naam en dan op “uitloggen” (of “sign out”).

Hotmail inloggen lukt niet

Kan ik ook inloggen op een Outlook account wanneer ik via Hotmail wil inloggen? Dat is wellicht een vraag die je jezelf afvraagt wanneer je niet meer kunt inloggen op Hotmail of op Skype. Soms lukt inloggen op Hotmail namelijk niet omdat de serverstatus van Hotmail zegt dat de server offline is. Inloggen met een Outlook account is dan een goede oplossing; dit werkt vaak wel. Via je Outlook account kun je ook inloggen op de website van MSN. Deze pagina kun je als test gebruiken om te zien of je wachtwoord werkt of niet. Een andere reden waarom inloggen op Hotmail niet lukt, is omdat je misschien je wachtwoord bent vergeten. Om het nog even op te sommen, hebben we een kort lijstje gemaakt met de punten die in deze alinea zijn beschreven. Wanneer het inloggen bij Hotmail niet lukt, kunnen dit de redenen zijn:

 1. De server van Hotmail ervaart problemen en is offline. In dit geval moet je helaas wachten, of je kunt proberen om met je Outlook account in te loggen. Soms werkt dit. Je kunt met je Outlook account ook inloggen op MSN. Deze pagina kun je gebruiken als “test”, zodat je kunt zien of je wachtwoord correct is.
 2. Je bent wellicht je wachtwoord vergeten of voert de verkeerde gegevens in. Je kunt in dit geval je wachtwoord resetten.

Hotmail wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten van Hotmail? Een handleiding voor het wijzigen van een Hotmail wachtwoord wanneer je deze vergeten bent kun je terugvinden op de website van Hotmail of Outlook. Een vergeten Hotmail wachtwoord kun je op deze manier herstellen of veranderen, zodat je je weer kunt aanmelden bij Outlook of Hotmail met je wachtwoord. Het is overigens vrij simpel om je wachtwoord te veranderen, omdat Microsoft achter meerdere services zit. Heb je dus een Xbox account, een Skype account of een Outlook account? Dan is dit wachtwoord waarschijnlijk allemaal hetzelfde. Als je dus je wachtwoord vergeten bent voor Hotmail (Outlook), dan verander je wel tegelijk het wachtwoord van je gehele Microsoft account. Dit is bij Windows 10 ook het wachtwoord waarmee je in kunt loggen bij je computer. Er is dus een hele grote kans dat je het wachtwoord dagelijks meerdere malen gebruikt, dus voordat je je wachtwoord herstelt raden we je eerst aan om eens goed na te denken. Het is niet zo’n ramp om je wachtwoord te herstellen, maar je moet je na het herstellen van je wachtwoord waarschijnlijk wel bij meerdere services opnieuw inloggen, vanwege je nieuwe wachtwoord. Hier staat nog eens precies wat je moet doen wanneer je je wachtwoord vergeten bent:

 1. Ga naar de website van Hotmail.nl of Outlook en selecteer dat je je wachtwoord vergeten bent. Je wordt nu doorgestuurd naar een schermpje waar je meerdere opties kunt selecteren. Selecteer “Ik ben mijn wachtwoord vergeten” en druk op “Volgende”.
 2. Vul in dit scherm je e-mailadres, Skype naam of telefoonnummer in en neem de tekens die je ziet (“Captcha”) over.
 3. Microsoft zal nu je identiteit proberen te achterhalen doormiddel van een aantal vragen over gegevens met betrekking tot je Microsoft account. Als je niets weet, selecteer je “Ik heb geen van deze gegevens” en druk je op “Volgende”.
 4. Toen je je Microsoft account aan maakte, is je gevraagd om eventueel een code in te voeren die je kunt gebruiken om je account te herstellen. Deze stap vraagt je om deze code (verwar deze vraag niet met een code die je via e-mail of telefoon is gestuurd). Als je je code niet kunt herinneren of nooit hebt ingesteld, druk je op “Nee”.
 5. Nadat je “Nee” hebt geselecteerd (of je code hebt ingevuld), komt er een ander formulier tevoorschijn. Dit formulier is getiteld “Uw Microsoft-account herstellen”. Vul dit formulier in.
 6. Controleer of alle gegevens correct zijn: Is de naam onder “Microsoft-account” goed gespeld? Als alles in orde is, voer je een e-mailadres in zodat Microsoft contact met je kan opnemen over je account. Via dit e-mailadres stuurt Microsoft je een code, die je moet invullen in het pop-up venster wat is geopend.
 7. Nadat je de code hebt ingevoerd, opent een nieuw scherm. Dit scherm vraagt je een aantal vragen, net zoals in stap 3. Vul de antwoorden zo goed mogelijk in en druk dan op “Verzenden”.
 8. Het Microsoft team neemt je formulier goed door en accepteert je aanvraag (of wijst de aanvraag af). Dit kan 24 tot 48 uur duren. Nadat je aanvraag om je account te herstellen is goedgekeurd, stuurt Microsoft je een e-mail met instructies om je account te herstellen.

Hotmail wachtwoord wijzigen

Het wachtwoord van je Hotmail account wijzigen? Het wijzigen van een Hotmail account is vrij simpel. Een Hotmail wachtwoord wijzigen is vaak binnen een paar klikken geregeld. Op de website van Microsoft of op de website van Hotmail zelf kun je namelijk verschillende opties bekijken. Wanneer je de opties in Outlook of Hotmail gevonden heb, kies je de “wachtwoord vergeten” optie. Klik op deze knop en Microsoft stuurt je het huidige wachtwoord van je mailaccount, maar ook een link om je wachtwoord te wijzigen. Het gebeurt iedereen weleens dat ze hun Outlook of Hotmail wachtwoord vergeten en het gebeurt ook vrij veel, dus je bent gelukkig niet de enige die weleens hebben moeten zoeken tussen de opties om hun wachtwoord te herhalen. Volg deze stappen om je Hotmail wachtwoord te wijzigen:

 1. Ga naar de pagina om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Deze kun je vinden op deze link.
 2. Microsoft vraagt je om een reden aan te vinken. In dit geval kun je selecteren dat je je wachtwoord vergeten bent.
 3. Vul het e-mailadres in dat gelinkt is aan je Microsoft account en neem de tekens (“Captcha”) over. Druk op “Volgende”.
 4. Je hebt waarschijnlijk beveiligingsgegevens aan je account toegevoegd. Dit kan een telefoonnummer of een alternatief e-mailadres zijn. Heb je dit gedaan, dan zal Microsoft een eenmalige code versturen naar het telefoonnummer of e-mailadres dat je hebt opgegeven. Deze code kun je invoeren in het volgende scherm.
 5. Maak een nieuw wachtwoord aan.

Hotmail E-mail versturen

Om een mail of meerdere mails via Hotmail te versturen heb je een adres nodig. Dit is vaak het beste antwoord op vragen zoals “waarom kan ik geen mails meer versturen met Hotmail” of “Ik kan geen mail verzenden”. Dit adres is een specifiek e-mailadres die je ontvanger aan heeft gemaakt. Om iemand een email te sturen heb je dus een geldig adres nodig om de mail naar toe te sturen. Denk je zeker dat je het juiste adres hebt? Check dan nog eens of je het adres wel goed gespeld hebt. Vaak is een simpele “typo” de boosdoener. Via Outlook kun je ook instellen of je bepaalde ontvangers een naam wilt geven. Je hoeft dan als ontvanger geen adres in te voeren, maar je kunt dan simpelweg een naam intikken en Outlook voert dan vanzelf het juiste adres in. Kun je na al dit nog steeds geen e-mail versturen via Hotmail? Check dan eens of je wel verbonden bent met het internet. Kun je dus geen e-mail verzenden met Hotmail? Dan zijn dit de mogelijke oorzaken:

 1. Je hebt geen geldig e-mailadres.
 2. Je hebt het e-mailadres van de ontvanger verkeerd geschreven, of hij/zij is geen contactpersoon in je adresboek.
 3. Je hebt geen verbinding met het internet.

Er zijn ook oorzaken die minder voor de hand liggen. Zo kan het zijn dat:

 1. De POP instellingen verkeerd zijn ingesteld. Dit gebeurd vaak wanneer je een aparte e-mailprovider gebruikt, zoals e-mail van KPN of van Ziggo, en je deze dan aan je Outlook hebt verbonden. Verwijder het account dan uit je Windows Live Mail en voeg het account opnieuw toe. Controleer goed of de POP-server gegevens overeenkomen met de gegevens van je mailprovider.
 2. Een e-mail vast zit in het postvak. Dit bericht kan andere berichten blokkeren. Dit kan snel opgelost worden door je “Postvak uit” te controleren en e-mails die niet verzonden zijn te verwijderen.
 3. Wellicht blokkeert je antivirus of Windows Firewall Windows Live Mail. Controleer of dit het geval is of niet.

Hotmail e-mail versturen met foto

Via Windows Live Mail kun je iemand foto’s per e-mail verzenden. Om een e-mail te versturen met een foto kun je verschillende mediums gebruiken. Zo kun je het versturen van foto’s doen via bijlages direct vanaf je computer of mobiel toestel, maar je kunt ook foto’s vanuit je Picasa account sturen. Het antwoord op de vraag “Ik wil graag foto’s verzenden via Outlook of Livemail, maar weet niet precies hoe” is dus gelukkig simpel; gebruik je Picasa account om via Hotmail een mail te verzenden met foto’s. Via Picasa kun je overigens gemakkelijk heel veel foto’s versturen, want dat is allemaal naadloos geïntegreerd. Neem als voorbeeld een Hotmail e-mail met foto’s versturen vanaf een iPhone 5; in de app kun je bijlages toevoegen en daar aangeven dat je via Picasa foto’s wilt sturen. Vervolgens tik je met je vinger aan welke foto’s je aan de mail wilt toevoegen, maar je kunt ook een groep foto’s selecteren. Op de computer is dit natuurlijk net zo simpel, of je mail nu klein of groot is; met een Outlook of Livemail account worden mails met een aantal foto’s net zo snel verzonden. Zo voeg je een foto toe aan je e-mail:

 1. Log in op je Outlook of Hotmail account en open je inbox.
 2. Schrijf een nieuwe e-mail waar je graag foto’s aan wilt toevoegen.
 3. Je kunt foto’s toevoegen op verschillende manieren. Je kunt ze online toevoegen vanuit je OneDrive door op “Voeg online foto’s toe” of “Insert pictures online” te drukken. Je kunt ze ook toevoegen door op het paperclip-icoontje te drukken.
 4. Wanneer je op het paperclip-icoontje drukt, opent een scherm. Je kunt in dit scherm selecteren of je foto’s wilt toevoegen vanuit je computer, je Google Drive, je Dropbox account en zelfs je Facebook account.
 5. Selecteer een bestand of foto die je graag wilt toevoegen aan je e-mail. Je hebt nu een e-mail met foto die je kunt versturen.

Als het niet lukt om een e-mail te versturen met een foto of andere bijlage, kan je het beste deze stappen volgen:

 1. Verwijder cookies van je computer en browser.
 2. Probeer eens in te loggen op een andere computer. Wellicht kun je hier wel een e-mail met foto verzenden.
 3. Controleer of je de laatste versie van Microsoft Silverlight hebt. Dit kun je doen door deze link te volgen.

Hotmail leesbevestiging

Om een leesbevestiging te krijgen in Outlook heb je een geldig hotmailadres nodig. In het verleden hebben mensen zich weleens vragen gesteld zoals “Krijg ik automatisch een leesbevestiging te zien” of “Is het mogelijk om een soort van bevestiging te krijgen?” Beide vragen hebben een juist antwoord: Het is mogelijk om in Hotmail leesbevestigingen (ook wel ontvangstbevestiging genoemd) aan te zetten. Wanneer je dit aan zet in de opties, stuur je een e-mail via Hotmail of Outlook en kun je wachten op een melding wanneer de ontvanger je mail geopend heeft. Heb je vragen over leesbevestigingen? Via de website van Hotmail of Outlook kun je antwoorden vinden, of je kunt even verder lezen.

Leesbevestigingen werken helaas niet altijd. Zo kan een ontvanger zelf weigeren om leesbevestigingen te verzenden. Leesbevestigingen werken ook niet wanneer de ontvanger een e-mailprogramma gebruikt die leesbevestigingen niet ondersteund.

 1. Om Hotmail leesbevestiging aan te zetten in Outlook ga je naar “Opties”, dan naar “E-mail” en vervolgens klik je op het tabblad “Bestand”.
 2. Daar zie je bij “Controleren” verschillende opties staan, maar vink hier alleen “Bevestiging dat de geadresseerde het bericht heeft geopend” aan. Wil je niet voor alle e-mails leesbevestigingen krijgen? Dan kan je dit ook voor een individueel bericht instellen.
 3. Om leesbevestigingen te krijgen voor een individueel bericht, ga je naar het tabblad “Opties” en vink je in het kopje “Controleren” aan of je een leesbevestiging of ontvangstbevestiging wilt krijgen (of allebei, natuurlijk).

Hotmail signatures maken

Weleens gezocht op “How to make signatures in Hotmail” of andere gelijkmatige zoekopdrachten? In deze alinea lees je hoe je een handtekening kunt maken in Outlook. Je kunt niet in ieder e-mailprogramma een handtekening maken, maar gelukkig is Outlook er niet zo eentje. In sommige mailprogramma’s kun je geen signature meer maken of heb je dit nooit kunnen doen, maar in Outlook heb je meerdere opties waar je gebruik van kunt maken wanneer het gaat om het toevoegen van een handtekening aan alle e-mails of aan 1 specifieke e-mail. Lees hier hoe je een signature of handtekening maakt in Hotmail/Outlook:

 1. Meld je eerst aan bij Outlook (voorheen: Hotmail). Dit is natuurlijk vanzelfsprekend.
 2. Navigeer in Outlook naar “Opties”. Klik vervolgens op “Instellingen” en dan op “E-mail”. Je kunt ook navigeren naar “Opties”, dan naar “E-mail”, dan naar “Lay-out” om daar via “E-mailhandtekening” je handtekening in te stellen.
 3. In het vakje “E-mailhandtekening” kun je je handtekening invoeren en opmaken om het uiterlijk van je signature aan te passen.
 4. Je kunt nu aangeven of je automatisch je handtekening wilt toevoegen aan iedere e-mail. Dit doe je door “Mijn handtekening automatisch toevoegen aan uitgaande berichten” te selecteren. Als je dit niet doet, zul je handmatig je handtekening moeten toevoegen aan een e-mail. Het handmatig toevoegen van een signature aan een bericht doe je via “Invoegen” en dan via “Handtekening” of “Uw handtekening”. Simpel, niet?

 

Hotmail contactgroep maken (distributielijst)

Een groep contactpersonen of mailadressen noemen we een distributielijst. Heb je je weleens afgevraagd “Hoe kan ik een contactgroep maken in Hotmail?” Daar krijg je in dit artikel een antwoord op. Met de komst van de Microsoft Community is er namelijk een nieuwe manier geïntroduceerd op een groepering van e-mails te maken. Om een dergelijke lijst te maken heb je een Windows Live Mail account nodig. Gebruik een Windows Live Mail account om in Outlook (in Windows) een distributielijst te maken en een e-mail aan een groep te versturen. Hieronder worden de stappen genoemd die je moet volgen om zo’n lijst te maken:

 1. Navigeer naar het tabblad “Personen”. Dit wordt in sommige versies van Outlook “Contactpersonen” genoemd, en in de laatste versie van Outlook (2016) wordt dit tabblad aangeduid met het icoontje van twee mensen.
 2. Ga nu naar “Mijn contactpersonen”. Hier kun je selecteren waar je de groep contactpersonen wilt toevoegen.
 3. Nu maak je een groep aan. Dit doe je door op “Start” te drukken en te navigeren naar “Nieuwe groep contactpersonen”.
 4. In het tabblad “Groep contactpersonen” kun je de groep een naam geven. Via dit tabblad kun je ook leden toevoegen aan je groep. Druk op “Leden toevoegen” om meer personen aan je distributielijst te voegen. Als je iemand wilt toevoegen aan de groep die nog niet in je adresboek staat, moet je deze eerst toevoegen als contactpersoon.
 5. Vergeet niet om op “Opslaan” te drukken! Je hebt nu succesvol een contactgroep gemaakt in Outlook (voorheen: Hotmail).

Automatisch inloggen Hotmail uitzetten

Wanneer je Hotmail gebruikt of gebruikte, heb je vast weleens last gehad van Microsoft die je wachtwoord onthoudt en deze gebruikt voor automatisch inloggen. Dat komt doordat alles van Microsoft zo geïntegreerd is met Windows, dat inloggen op de computer er meteen voor zorgt dat Microsoft overal je Windows Live Account wachtwoord herkent. Bij het opstarten van Windows op PC of laptop moet je namelijk ook inloggen met hetzelfde wachtwoord wat je voor Hotmail of Outlook gebruikt. Skype is ook onderdeel van Microsoft en daar is het precies hetzelfde verhaal. Het opslaan van je wachtwoord is volgens Microsoft makkelijker, maar als er meerdere gebruikers zijn kan dit best lastig zijn. Hier kun je in ieder geval lezen hoe je automatisch inloggen op Hotmail kunt uitzetten, want dat is toch zo fijn voor je privacy:

 1. Log je uit bij Hotmail of Outlook.
 2. Wanneer je je weer inlogt vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in, maar vink je het vakje “Wachtwoord onthouden” niet aan. Deze staat waarschijnlijk wel aan, waardoor je steeds automatisch ingelogd wordt op Hotmail of Outlook.
 3. Log opnieuw in. Deze keer moet je je gegevens opnieuw invullen en wordt je op deze manier ingelogd.

Hotmail beeld groter maken

“Mijn beeld bij Hotmail is te klein. Kan ik dit via Hotmail beter maken? Hoe kan ik de letters groter maken van het lettertype?” Komen deze vragen je bekend voor? Je bent niet de enige die gebruik maakt van het internet en problemen heeft van de beeldgrootte bij Hotmail. Het groter maken van de tekst kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je in zoomen of je e-mail vergroten doormiddel van toetsen op je toetsenbord. Lees hier hoe je de pagina groter kunt maken, zodat je de tekst en tekengrootte beter kunt lezen:

Er zijn twee problemen waar je last van kunt hebben wanneer we het hebben over het “Hotmail beeld”. Misschien heb je het over het lettertype wat te klein is. Dat is gemakkelijk opgelost door op F11 te drukken, of door CTRL en het – of + teken in te houden. Op deze manier kun je in- en uitzoomen op de pagina van Hotmail (op smartphone en tablet is dit natuurlijk weer anders).

Een ander probleem wat je kunt hebben wanneer je over het “Hotmail beeld” spreekt, is dat de tekst in de e-mails zelf wordt afgebroken. Lange zinnen worden vreemd afgebroken en je moet naar de zijkant scrollen om de e-mail in zijn geheel te lezen. Ook dit is gelukkig op te lossen: je kunt of a.) het leesvenster uitzetten door rechts bovenaan op het tandwiel te drukken en op deze optie te drukken of je kunt b.) de cursor naar de grijze balk bewegen totdat het pijltje voor de scheidingslijn in <-||-> veranderd. Je kunt nu met ingedrukte muis de balk bewegen om het leesvenster groter of kleiner te maken. Om het nog even op te sommen:

 1. Als je lettertype te klein is, kun je dit oplossen door op F11 of CTRL +/- te drukken. Zo zoom je in en uit op de pagina.
 2. Als je leesvenster wordt afgebroken, kun je dit oplossen door het leesvenster uit te zetten. Dit doe je door rechts bovenaan op het tandwiel te drukken en daar uitzetten dat je een leesvenster wilt zien.
 3. Een andere oplossing voor dit probleem is door met de cursor naar de grijze balk te bewegen totdat het pijltje voor de scheidingslijn in <-||-> veranderd. Beweeg nu met ingedrukte muis de balk om de grootte van het leesvenster aan te passen.

Hotmail snelkoppeling maken

Een snelkoppeling maken van Windows Live Hotmail doe je via het bureaublad van je computer. Snelkoppelingen maak je door op het bureaublad te klikken. Klik 1x met je rechtermuisknop en selecteer vanaf het bureaublad de pagina waar je een snelkoppeling voor wilt maken. In dit geval willen we een snelkoppeling van Hotmail maken, dus waar we een adres in moeten vullen laten we deze wijzen naar de site van Hotmail. Je kunt je favoriete pictogram kiezen of door Windows een pictogram laten maken. Open de mailclient van Hotmail door dubbel te klikken op het pictogram waar je een snelkoppeling mee hebt gemaakt. Nu opent als het goed is je browser en kun je de pagina van Hotmail zien. Voor het gemak hebben we dezelfde instructies hieronder in lijst-vorm opgesomd:

 1. Navigeer naar het bureaublad en klik 1x met je rechtermuisknop op het bureaublad.
 2. Selecteer nu voor welke pagina je een snelkoppeling wilt maken. In dit geval willen we dat de snelkoppeling naar de site van Hotmail gaat, dus voer je dat hier in.
 3. Kies een pictogram voor je snelkoppeling (optioneel).
 4. Dubbelklik op het pictogram van de snelkoppeling om te controleren of de snelkoppeling werkt. Als je erop klikt, opent als het goed is je browser en navigeert de browser automatisch naar de website van Hotmail.

Hotmail regels instellen

In Outlook.com kun je mails ontvangen en versturen en daarvoor specifieke regels instellen. “Wat ik in Hotmail kon doen, kan ik dus ook in Outlook?” Het antwoord op die vraag is “Ja!”. Het is zelf zo makkelijk, dat je dit in 3 stappen in kunt stellen:

 1. De eerste stap is natuurlijk: Meld je aan bij je Outlook, Windows Live Mail of Hotmail account. Klik op het tandwiel (“settingen”) naast je naam.
 2. Je kunt nu op “Meer e-mail-instellingen” drukken.
 3. Hier zie je “Regels voor het sorteren van nieuwe berichten”. Wanneer je deze optie selecteert, kun je zelf je eigen regels instellen voor nieuwe inkomende berichten.

Deze regels kunnen je leven een stuk makkelijker maken, omdat je op deze manier je mailbox kunt organiseren. Zo kun je automatisch e-mails van een bepaalde verzender plaatsen in een aparte map, automatisch e-mails die ouder dan 30 dagen zijn archiveren of zelfs bepaalde e-mails automatisch doorsturen naar een door jou uitgekozen e-mailadres.

Hotmail storing

Outlook.com heeft ook weleens problemen. Over Hotmail en Outlook kunnen we weinig kwaadspreken, maar ook de servers van Microsoft liggen weleens plat. Je kunt een klacht indienen bij Microsoft wanneer een storing voorkomt, of je kunt er op vertrouwen dat de klantenservice je verder gaat helpen. Door een storing kan het weleens zijn dat je post (e-mail) niet werkt, en dat je weken geen e-mail kunt ontvangen op www.outlook.com. Er is helaas geen directe oplossing voor dit probleem, maar je kunt er op vertrouwen dat veel medewerkers van Microsoft hard aan het werk zijn om de problemen met de servers op te lossen. In de tussentijd kun je bekijken of het verversen van je browser of het herstarten van je apparaat wat doet, maar dit helpt niet altijd. Er zijn verschillende websites waarop je kunt bekijken of de servers van Microsoft problemen ervaren. Een simpele zoekopdracht in Google of Bing doet wonderen! Dit is dus wat je zelf kunt doen wanneer de servers van Hotmail een storing ervaren:

 1. Je kunt contact zoeken met de klantenservice van Outlook om conformatie te krijgen van een storing.
 2. Je kunt je apparaat opnieuw opstarten, het internet uitschakelen en weer aan zetten en je browser verversen om je eigen computer en internet als oorzaak van het probleem te elimineren.
 3. Je kunt op diverse websites de server status van Hotmail bekijken.

Hotmail klantenservice

Probleem met je account en heb je hulp nodig? Zoek dan contact met klantenservice Outlook/Hotmail. Via de helpdesk van Hotmail wordt je goed geholpen. Heb je dus vragen zoals “Ik moet inloggen, maar ik ben mijn wachtwoord vergeten?” of “Waarom heb ik geen nieuwe e-mail, terwijl dit op mijn telefoon wel zo is” dan ben je bij de helpdesk aan het juiste adres. Geef je Microsoft gegevens door aan de medewerker (dit is geheel vertrouwelijk, natuurlijk) en hij of zij helpt je graag verder. Zo zoek je contact:

 1. Je kunt online contact zoeken met Microsoft via deze link.
 2. Zoek je liever telefonisch contact? Het telefoonnummer voor de klantenservice van Microsoft is 020-5001500.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *