Hotmail Aanmelden

Dit is een begrijpelijke uitleg voor het aanmaken van een hotmail adres, tevens je mail adres. Een mailadres maken op Hotmail is vrij simpel. Oké, je hebt bij sommige dingen die je wilt doen toch echt een mailadres nodig bijvoorbeeld voor de belastingdienst, je zorgverzekering o.i.d., dus moet je een mailaccount aanmaken. Dit is op zich best simpel als je de stappen gewoon volgt.

Hoe nu verder?

Start je laptop op en ga naar het icoontje van internet (dit verschilt, omdat er verschillende browsers bestaan). Start hierna als je het icoontje van je internet gevonden hebt, internet op, typ in je adresbalk ( staat bovenaan een wit leeg balkje) de website (adres: www.hotmail.com) van Hotmail in, u kunt ook via Google zoeken naar hotmail hierna kun je aan de slag gaan voor het aanmaken van een hotmail account voor een mailadres.

Stap 1

Als je het adres ingetypt hebt, zie je aan de rechterkant een gedeelte staan waar je dit ziet in een vakje: Emailadres en wachtwoord, maar dat heb je niet (je gaat je eigen mailadres aanmaken). Dus klik je onderaan onder mailadres en wachtwoord (staat in het blauw) registreer je nu. Klik hier dan op, dan word je doorgestuurd naar het invulformulier. Hier kan je je persoonlijke gegevens invullen, zoals je voor en achter naam. Daarna komt er te staan dat je een gebruikersnaam in moet vullen( meestal komt het vaak voor dat je voornaam al bezet is, houd hier rekening mee, dit kun je controleren doordat er in het vakje waar je geschreven hebt rood wordt). Dan krijg je een lijstje waaruit je kan kiezen ( je heet bijvoorbeeld appelsientje en je voert dit in, het vakje word dan rood, dan bied Hotmail aan; appelsientje1989 hier kun je op klikken en dan kan je je mailadres aanmaken, je kunt tevens uit twee (eind)adressen kiezen, @hotmail.com of @outlook.com.
Als volgt zie je hier een paar voorbeelden, [email protected] of [email protected](tevens op de kruisjes staat natuurlijk je gekozen gebruikersnaam).

Stap 2

Mooi dan heb je nu een mailadres, maar nu moet je nog een lekker sterk wachtwoord bedenken. Een goede tip is; neem een wachtwoord met; cijfers, tekens, letters en hoofdletters want dit is moeilijk te raden. Nog een goede tip, pak een schrift waar het inschrijft(je moet natuurlijk niet het schrift kwijtraken), op maak een word bestandje aan op je pc waar je dit wachtwoord en mailadres inzet.
,je moet het natuurlijk wel weten waar je het neerligt of neerzet op je pc. Indien je je wachtwoord toch vergeet kun je een ander mailadres opgeven maar indien je die niet hebt,kun je een vraag invullen waar alleen jij het antwoord op weet.

* je bent het niet verplicht, maar je kunt ook andere gegevens invullen zoals je geboortedatum, woonplaats en nog meer van je persoonlijke gegevens*

Op een gegeven moment moet je je eigen verifiëren door een paar rare tekens in te vullen dit doen ze om te controleren of dat je geen robot bent.

* als je geen mails wilt ontvangen van Microsoft vink het vakje dan niet aan *

Stap 3

Klik vervolgens op account maken, en je hebt je account gemaakt, als eerste krijg je dan een mail van Hotmail, dan staat er gefeliciteerd met u account u kunt nu beginnen met hotmail tevens je eigen mailadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *