Gmail

Algemene info Gmail. Van de talloze email diensten die vandaag de dag beschikbaar zijn is Gmail van Google wel de beste. Gmail heeft vele betere eigenschappen dan andere email diensten en heeft al meer dan een half miljard gebruikers wereldwijd. Het software engineering team van Gmail heeft verschillende manieren van detectie ontworpen die meteen schadelijke email verwijdert en filtert. Google is al jaren actief bezig met de spam e-mail en ontwikkelde daarom hersen-achtige neurale netwerken in de spamfilters die ongewenste spam en pishing berichten direct herkennen.

Gmail is de meest veilige en meest gebruikersvriendelijke internet e-mailservice wereldwijd en deze e-mailservice bevat vele extra’s om uw mailervaring fantastisch te maken. Google biedt je daarbij een tal van extra diensten en of u de email zakelijk gebruikt of privé u bent van de beste service voorzien. Als ondernemer kan u e-mailgesprekken voeren, chatten met video, vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week gebruik maken van de beste servers ter wereld.

Maak nu direct een gmail account aan!

Overige diensten Google

Als Gmail gebruiker kan je meerdere e-mailadressen aanmaken tot en maximum van dertig adressen. U kunt de migratietool gebruiken om vanuit uw oude e-mailprogramma uw contacten over te hevelen naar Gmail. Het account bij Google is volledig gratis en nadat deze is aangemaakt kan men meteen ook beschikken over een You Tube kanaal, Google Plus, Google Nieuws of Google Maps. Ook beschikbaar voor alle Gmail gebruikers is de Google Drive, Agenda, Google vertalen, Google Agenda , You Tube en Google nieuws.

Indien u een Gmail account wilt openen dan kan dat heel gemakkelijk door Gmail op Google te bezoeken en een gebruikersnaam aan te maken. Je creëert een wachtwoord, vult de persoonlijke gegevens in, een secundair e-mailadres en meteen daarna kan je al gebruik maken van de diensten van Google.

De beste Spamfilter

Gmail is de beste e-maildienst wat bederft het filteren van spam. Spam e-mails is een vorm van commerciële reclame die e-mailadressen benaderen van willekeurige mensen en dat is niet alleen vervelend maar kan ook zeer gevaarlijk zijn. De afzender werkt in anonimiteit, de verzender blijft verborgen en de email die jij krijgt gaat als massa email naar grotere roepen mensen. De meeste spam e-mails zijn ontworpen voor de foute redenen, ze willen persoonlijke gegevens van u achterhalen zodat er identiteitsfraude gepleegd kan worden of creditcardfraude.

Gmail zorgt ervoor dat de spam nooit uw inbox bereikt, spoort verdachte e-mails op, detecteert meteen virussen en leest ook patronen in de spam of pishing. Pishing zijn frauduleuze e-mails die je misleiden alleen om persoonlijke in formatie te vergaren. Spammers laten het lijken alsof de e-mails die zij versturen van een echte organisaties komen zoals een bank of luchtvaartmaatschappij. De spamfilter van Gmail is de beste op de markt, geen last meer van span of pishing. Als gebruiker van Gmail kan je filters aanmaken waarin je onbetrouwbare e-mailadressen kan blokkeren.

Gmail account verwijderen

Je kan jouw YouTube en de Google Plus behouden ook al verwijder je het Gmail account. Je meld je aan met je Gmail account en klikt op instellingen aan de bovenkant van de pagina. Daar zie je de optie Accountinstellingen voor Google en daar klik je op en gaat dan naar de optie bewerken, die staat aan de linkerkant van de lijst.

Deze pagina geeft je opties wat je kan doen en ook de optie verwijder mijn account staat er bij. Gmail is slechts gekoppeld aan een dienst maar als je afhankelijk bent van jouw email omdat je een bedrijf hebt of webshop, dan zou het nadelig zijn om het Gmail e-mailadres te verwijderen omdat klanten je zo niet meer kunnen benaderen. Eenmaal verwijderd is het account voorgoed verdwenen. Wil je iets bewaren uit je e-mailbestanden dan zal je eerst een back-up moeten maken.

Gmail is een gratis e-mailservice van hoge kwaliteit. Dit internet mailprogramma ondersteund IMAP, POP3 en SMTP-toegang zodat je het van elke desktop kan gebruiken. Dit uitstekende e-mailprogramma kan als back-up dienen voor al je afspraken en berichten. De spamfilters van Google Gmail filtert automatisch jouw mails en automatisch vind er een integratie plaats et de andere Google services, zoals instant messaging cliënt Google Talk, een nieuwe video-chat functie of Google Calendar, You Tube en nog veel meer.

De Google mail webinterface kan worden geïnstrueerd om alleen maar via een versleutelde https-verbinding te werken voor uw eigen veiligheid, bijvoorbeeld als je gebruik maakt van een Wifi Hotspot. De opslagcapaciteit van Gmail is zeven gigabyte groot en dat voor en super werkend gratis e-mailprogramma. Bereik meer met jouw e-mailprogramma en sluit je vandaag aan bij al die miljoenen Gmail gebruikers die jou zijn voorgegaan. Gmail werkt op elk Android apparaat en het platform, is eenvoudig, schoon en functioneel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *